NOI SUNTEM AGMA

Suntem o echipa de constructori care pune pret pe calitatea lucrarilor efectuate indiferent de marimea si durata lor. Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi. Echipa noastra are peste 15 ani de experienta in domeniul constructiilor civile si industriale cu activitate nationala si internationala. Suntem deschisi la nou, iar calitatea si atentia la detalii sunt caracteristicile de baza ale muncii noastre. Bazati va pe experienta, profesionalismul si inventivitatea noastra si nu ezitati sa ne contactati pentru a va transforma casa in acasa!

 • Calitate si profesionalism
 • Oferim atentia cuvenita fiecarui proiect
 • Respectam termenele stabilite
 • Raspundem promt cererilor dumneavoastra CONTACT
 • 15 ani experienta si nenumarati clienti multumiti!

SERVICII DE CALITATE

Va oferim servicii de calitate si garantia lucrului bine facut!

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Oferim atentia cuvenita fiecarui proiect!

CLIENTI MULTUMITI

Pentru noi satisfactia clientului este o prioritate!

DE CE SA ALEGETI AGMA?

Ani pe piata nationala si internationala.

Proiecte realizate

Profesionisti.

MISIUNEA NOASTRA

Ne-am asumat misiunea de a va realiza proiectele la cele mai inalte standarde, cu profesionalism, seriozitate si garantia lucrului bine facut!

Proiectele si satisfactia dumneavoastra sunt prioritatea noastra!

Contactati-ne cu informatii despre proiectul dumneavoastra si va vom oferi cele mai bune solutii!

INTREBARI FRECVENTE

 • Cat dureaza un proiect?

  Fiecare proiect este unic. In functie de informatiile pe care ni le oferiti despre poiectul dumneavoastra va putem oferi un raspuns exact.

 • Ce buget e necesar pentru o renovare?

  Begetul difera in functie de proiect, de materialele alese si de suprafetele de renovat. Va invitam sa ne contactati cu toate detaliile, pentru a va putea oferi un raspuns cat mai exact.

 • Cat costa constructia unei case?

  Pretul constructiei unei case difera foarte mult in functie de bugetul pe care clientul il aloca unui astfel de proiect. Suprafetele, materialele folosite, toate detaliile aferente constructiei fac ca preturile sa varieze foarte mult. Pentru a va putea estima un cost, va rugam sa ne contactati cu cat mai multe informatii despre casa pe care doriti sa o construiti.

 • Cand putem incepe un proiect?

  Va rugam sa ne contactati cu informatii cat mai complete despre proiectul dumneavoastra, in acest mod va putem trimite o oferta de pret precum si termenul de executie. Va multumim!

SUNA ACUM